Transfernieuws

'Toornstra speelt mogelijk zondag al in Galgenwaard, Utrecht meldt zich officieel'

'Toornstra speelt mogelijk zondag al in Galgenwaard, Utrecht meldt zich officieel'

23-08-2022 08:45 Laatste update: 08:49

Feyenoord-speler Jens Toornstra staat in de belangstelling van FC Utrecht en kan komende zondag zomaar al actief zijn voor de club uit de Domstad. Ook Sean Klaiber van Ajax staat mogelijk voor een terugkeer naar Utrecht. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Utrecht-trainer Henk Fraser sloot onlangs niet uit dat de club nog opvallende aankopen zal doen. "Ik heb nu deze groep, daar moet ik mee presteren. De transfermarkt is nog een paar dagen open, je weet nooit wat er gaat gebeuren."

Toornstra was tussen 2013 en 2014 al actief voor Utrecht en het valt niet uit te sluiten dat de deal zondag al ruimschoots beklonken is. Utrecht legde enkele weken geleden al contact met de entourage van Toornstra en de onderhandelingen zijn inmiddels in volle gang. Het doorgaans betrouwbare 1908 meldt dinsdagochtend dat Utrecht zich offcieel heeft gemeld bij Feyenoord. 

Trainer Arne Slot heeft Toornstra al medegedeeld dat hij niet meer als basisspeler wordt gezien, toch wil de trainer de 33-jarige speler het liefst behouden. "Het is vooral hoe hij er zelf tegenaan kijkt", stelt Slot. Feyenoord wil vanwege de staat van dienst van Toornstra meewerken aan een transfer naar een club waar de speler op meer speeltijd kan rekenen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!