Nieuws

Legende Kaká behaalt papieren en wil trainerschap in: 'Volgend jaar, wie weet?'

Legende Kaká behaalt papieren en wil trainerschap in: 'Volgend jaar, wie weet?'

23-08-2022 08:25

Kaká haalde in mei zijn A-licentie voor trainer in het betaald voetbal. De Braziliaanse oud-voetballer wil volgend jaar het trainerschap starten en zal ook met andere ogen naar het WK in november gaan kijken. 

Dat schrijft het Braziliaanse Globo Esporte. Kaká won het WK in 2002 en kijkt uit naar het toernooi in Qatar. "Ik wil observeren en leren van het WK. Het is een kans die zich maar eens in de vier jaar voordoet. Er is veel veranderd in het spel sinds ik stopte. Wie weet zien we volgend jaar wel hoe het gaat?", hint Kaká naar zijn ambitie om hoofdtrainer te worden. 

Kaká speelde de sterren van de hemel bij AC Milan en het Braziliaanse nationale elftal en verdiende een overstap naar Real Madrid. De pijlsnelle aanvallende middenvelder kwam in Madrid minder goed uit de verf en speelde vervolgens nog één seizoen in Milaan. De speler bouwde zijn carrière af in de Verenigde Staten bij Orlando City SC. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!