Nieuws

Er telt nu maar één ding, PEC in de Eredivisie houden

"Er telt nu maar één ding, PEC in de Eredivisie houden"

19-11-2021 14:20 Laatste update: 14:35

Dick Schreuder is officieel gepresenteerd als de nieuwe hoofdtrainer van PEC Zwolle. De club uit Overijssel hoopt onder leiding van de oudere broer van Alfred Schreuder de weg omhoog in te zetten.

Schreuder komt over van Vitesse, waar hij sinds de zomer van 2021 de rol van assistent-trainer van coach Thomas Letsch vervulde. "Het hoofdtrainerschap ambieerde ik al langer. Ik ben heel blij hier trainer te zijn. PEC is een mooie club met een rijke historie", reageert hij.

De geboren Barnevelder woonde vrijdagvoor het eerst de training bij van zijn nieuwe werkgever. "Ik heb net de training gezien. De spelers hebben er heel veel zin in. Er telt nu maar één ding: PEC Zwolle in de Eredivisie houden."

Schreuder staat bij de Overijsselse club voor een flinke opgave: PEC bezet de laatste plaats in de Eredivisie en kijkt tegen een achterstand van zeven punten aan op de veilige vijftiende positie. De nieuwe eindverantwoordelijke debuteert zondagmiddag om 14.30 uur tegen Feyenoord in de Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!