Nieuws

Ten Hag gooit basiselftal volledig om, Ronaldo en Maguire op de bank

Ten Hag gooit basiselftal volledig om, Ronaldo en Maguire op de bank

22-08-2022 20:06 Laatste update: 20:15
1

Manchester United en Livepool spelen maandagavond om 21.00 uur een absolute kraker op Old Trafford. Waar de ploeg van Erik ten Hag door twee verliespartijen onderaan staat in de Premier League, speelde Jürgen Klopp met zijn selectie al tweemaal gelijk.

Ten Hag gooit zijn basiselftal volledig om voor het duel tegen The Reds. Cristiano Ronaldo en Harry Maguire beginnen op de bank van The Red Devils. Zij worden vervangen door Raphaël Varane en Anthony Elanga. Dat Ronaldo op de bank zou beginnen zat al in de lijn der verwachtingen, maar zijn verwachtte vervanger Anthony Martial begint ook op de bank. Wel is er een basisplaats weggelegd voor Tyrell Malacia. De Nederlander vervangt Luke Shaw achterin de defensie.

Opstelling Macnhester United

David de Gea, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Raphaël Varane, Diogo Dalot, Scott McTominay, Christian Eriksen, Jadon Sancho,Bruno Fernandes, Anthony Elanga, Marcus Rashford

Opstelling Liverpool

Alisson; Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Andy Robertson, Jordan Henderson, James Milner, Harvey Elliott, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Luis Díaz

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!