Transfernieuws

'Franse promovendus Toulouse zoekt naar vleugelaanvaller en komt uit bij Roda JC'

'Franse promovendus Toulouse zoekt naar vleugelaanvaller en komt uit bij Roda JC'

22-08-2022 18:47

Toulouse FC versterkte zich onlangs al met Thijs Dallinga en is opnieuw de Nederlandse transfermarkt aan het afspeuren voor een vleugelaanvaller. De Franse promovendus meldde zich onlangs bij Roda JC voor de diensten van Bryan Limbombe. De club uit Kerkrade is echter niet geïnteresseerd in een verkoop. 

L'Équipe weet te melden dat de Fransen ruim 800.000 euro overhadden voor de vleugelaanvaller, met twee ton aan mogelijke bonussen. Roda sloeg het eerste bod resoluut af en nu is het de vraag of Toulouse zich opnieuw zal melden met een verhoogd bod. 

Het zou voor Toulouse zeker niet de eerste Nederlands-getinte inbreng zijn. Met Branco van den Boomen en Dallinga heeft de club al twee Nederlandse toppers in het verschiet. De Belgische Limbombe is één van de smaakmakers bij Roda, dat de eerste drie duels in de Keuken Kampioen Divisie winnend afsloot. Limbombe wist ook te scoren tegen FC Dordrecht. Toulouse presteert niet verkeerd in Frankrijk en staat na drie wedstrijden op vijf punten in de Ligue 1, waarmee het op de zesde plaats staat. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!