Transfernieuws

'Arsenal dichtbij afscheid teleurstellende mega-aankoop, Nice wil aanvaller huren

'Arsenal dichtbij afscheid teleurstellende mega-aankoop, Nice wil aanvaller huren

22-08-2022 17:06

Arsenal FC en OGC Nice komen steeds dichter bij een akkoord voor een overstap van Nicolas Pépé. De twee clubs gingen ook maandag in gesprek en die ontmoeting verliep voor beide partijen positief. 

Dat laat transferexpert Fabrizio Romano weten. De twee clubs moeten het alleen nog eens worden over het salaris van de speler en zijn verder akkoord. De 27-jarige Ivoriaan arriveerde in 2019 bij The Gunners. Destijds betaalde de Londense club tachtig miljoen euro voor de aanvaller aan LOSC Lille. 

De overstap bleek vooral een teleurstelling te worden en inmiddels komt Pépé niet meer in de plannen van Mikel Arteta voor. Nice wil de rechtsbuiten een jaar huren. Als grootverdiener is het gunstig voor Arsenal om de speler een jaar elders te stallen. Arsenal is sterk aan het nieuwe seizoen begonnen en staat bovenaan in de Premier League met negen punten uit drie duels. Aankoop Gabriel Jesus steelt momenteel de show in Londen: de Braziliaan was al meerdere keren trefzeker. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!