Nieuws

Advocaat Vloet reageert niet op Telegraaf-verhaal: 'Rai moet nog gehoord worden'

Advocaat Vloet reageert niet op Telegraaf-verhaal: 'Rai moet nog gehoord worden'

19-11-2021 12:47 Laatste update: 13:01

De advocaat van Rai Vloet wil niet bevestigen dat de Heracles Almelo-speler de bestuurder van de auto was, ten tijde van het dodelijk ongeval op de A4. De andere inzittende zou die nacht níet gereden hebben, citeerde De Telegraaf donderdagavond.

"Rai moet nog gehoord worden", zegt advocaat Erik Thomas, die het artikel van De Telegraaf niet heeft gelezen, tegen TC/Tubantia. "Ik spreek hem (Vloet, red.) snel, dan gaan we met elkaar om tafel." Vloet en diens advocaat konden nog niet met elkaar om tafel, aangezien de Heracles-middenvelder in het ziekenhuis behandeld werd aan een bloeding.

"Op dit moment kan ik het alleen nog heel algemeen houden. Dat Rai heel erg meeleeft met de nabestaanden en dat dit een groot drama is. Hij werkt mee met alle politieonderzoeken." Een jongetje van vier jaar werd het ongeluk fataal.

De andere inzittende, een 27-jarige vriend van Vloet, heeft in een groepsapp gezegd dat hij die bewuste nacht niet achter het stuur heeft gezeten en ook niet heeft gedronken, weet De Telegraaf. de politie Noord-Holland meldde al dat één van de twee inzittenden onder invloed van alcohol was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!