Nieuws

Slot over mogelijk vertrek van Toornstra: 'Het is hoe hij er zelf tegenaan kijkt'

Slot over mogelijk vertrek van Toornstra: 'Het is hoe hij er zelf tegenaan kijkt'

22-08-2022 12:40 Laatste update: 12:42

Arne Slot vindt dat Jens Toornstra zelf moet beslissen of hij vertrekt bij Feyenoord. De middenvelder lijkt dit seizoen genoegen te moeten nemen met een plek op de bank en zijn oude club FC Utrecht wil hem daarvan verlossen.

"Ik heb er voor de wedstrijd tegen RKC iets over gezegd", reageert Slot tegen het Algemeen Dagblad. "Het gaat om hoe Jens zelf tegen zijn situatie aan kijkt. Daar is niets aan veranderd sinds vrijdag." Toorsntra belandde wel vaker op de bank bij Feyenoord en knokte zich altijd terug. Dit seizoen lijkt dat wat lastiger, gezien het feit dat de Rotterdammers erg actief zijn op de transfermarkt en al de nodige versterkingen hebben opgepikt. 

Slot erkent dat Toornstra een belangrijke speler is, maar wel genoegen moet nemen met een bijrol. "Jens is tegen RKC weer ingevallen, maar nogmaals, het is hoe hij er zelf tegenaan kijkt", aldus de oefenmeester.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!