Nieuws

Eindhovens Dagblad: Management Gakpo 'soort van akkoord' met Manchester United

Eindhovens Dagblad: Management Gakpo 'soort van akkoord' met Manchester United

22-08-2022 07:21 Laatste update: 07:24

Het management van Cody Gakpo heeft 'een soort van' persoonlijk akkoord met manchester United, meldt het Eindhovens Dagblad. PSV gaat er van uit dat de aanvaller komend seizoen nog bij de Eindhovenaren te bewonderen is.

Het management van Gakpo heeft met de Engelse topclub al een akkoord bereikt over de persoonlijke voorwaarden van de transfer. Echter heeft United zich nog niet officieel gemeld bij PSV. De Eindhovenaren willen pas meewerken aan een transfer na de wedstrijd tegen Rangers FC komende woensdag, waar plaatsing voor het hoofdtoernooi van de Champions League op het spel staat. PSV eist minstens vijftig miljoen euro exclusief bonussen.

Mochten de clubs er uit komen staat alleen de medische keuring een transfer nog in de weg. Gakpo lijkt zelf een overstap naar de Premier League wel te zien zitten. De 'EinTovenaar' heeft een nieuwe aanbieding van PSV op zak mocht hij een langer verblijf in de Eredivisie prefereren boven een overstap naar United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!