Nieuws

VI: Toornstra staat voor vertrek bij Feyenoord, FC Utrecht hoopt op terugkeer

VI: Toornstra staat voor vertrek bij Feyenoord, FC Utrecht hoopt op terugkeer

21-08-2022 22:31

Jens Toornstra lijkt Feyenoord na acht jaar trouwe dienst achter zich te laten. Zijn oude club FC Utrecht hoopt op een terugkeer van de 33-jarige middenvelder, meldt Voetbal International.

Toornstra kwam in 2014 naar De Kuip en is erg geliefd bij Het Legioen. De routinier lijkt dit seizoen echter niet voor te komen in de plannen van Arne Slot, die in het duel met RKC Waalwijk koos voor een middenveld met Orkun Kökcü, Quinten Timber en Sebastian Szymański. De voorbije jaren belandde Toornstra ook regelmatig op de bank, maar hij wist zich altijd terug te knokken in de basiself. Dat vooruitzicht lijkt dit seizoen niet zo te zijn.

Toornstra kan volgens VI terugkeren bij Utrecht, dat ook Mees Hoedemakers van SC Cambuur in het vizier heeft. Toornstra beschikt bij Feyenoord nog over een eenjarig contract met een optie voor nog een seizoen. De aanvallende middenvelder kwam in 313 wedstrijden tot 65 doelpunten en 62 assists voor de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!