Nieuws

'FC Utrecht gaat voor Hoedemakers, ook Klaiber staat nog op het lijstje'

'FC Utrecht gaat voor Hoedemakers, ook Klaiber staat nog op het lijstje'

21-08-2022 20:41 Laatste update: 20:44

FC Utrecht hoopt voor het sluiten van de transfermarkt nog toe te slaan in de Eredivisie. Mees Hoedemakers moet overkomen van SC Cambuur en ook Sean Klaiber staat nog op het lijstje van de Utrechters.

Dat weet De Telegraaf te melden. Hoedemakers was dit weekend trefzeker tegen Fortuna Sittard en moet naar verluidt minstens 1,5 miljoen euro kosten. Utrecht geeft nooit meer dan een miljoen euro uit voor een transfer en dus lijkt Cambuur te moeten zakken in de vraagprijs. In Leeuwarden beschikt Hoedemakers nog over een eenjarig contract. FC Twente heeft ook interesse in de middenvelder, die door de Tukkers wordt gezien als mogelijke opvolger van Ramin Zerrouki.

 Ook Klaiber wordt op de voet gevolgd. De Domstedelingen zien de rechtsback maar al te graag terugkeren, maar de vraag is of dat financieel haalbaar is. 'FC Utrecht zit op het vinkentouw om de speler terug te halen, als er gunstige financiële voorwaarden kunnen worden gerealiseerd', klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!