Bogarde stond in belangstelling Ajax: 'Ik wilde bij Hoffenheim blijven'

Bogarde stond in belangstelling Ajax: 'Ik wilde bij Hoffenheim blijven'

19 november - 12:52
Bundesliga 0 Reacties

In een uitgebreid interview met Voetbal International bevestigt Jong Oranje-international Melayro Bogarde dat Ajax afgelopen zomer voor hem in de markt was. De jongeling prefereerde een langer verblijf bij Hoffenheim boven een transfer naar de Amsterdammers.

"Het klopt dat die interesse er was, zoals er ook andere clubs waren", reageert Bogarde in gesprek met VI op de vermeende belangstelling van de Amsterdammers. Naast Ajax toonden verschillende clubs uit Italië en Spanje interesse in de negentienjarige speler. "Ik heb het eigenlijk niet overwogen, omdat ik bij Hoffenheim wilde blijven en dit seizoen mijn ontwikkeling daar wilde voortzetten."

Tot nu toe is er geen basisplek weggelegd in Duitsland voor Bogarde. "Momenteel loopt het niet echt lekker bij het eerste elftal en dus valt de trainer terug op oudere spelers. Ik speel mijn wedstrijden nu in het tweede." Het neefje van Ajax-assistent Winston Bogarde verlengde zijn contract afgelopen zomer tot 2024.

Hoffenheim neemt het aanstaande zaterdag om 15.30 uur op tegen RB Leipzig. De ploeg van Sebastian Hoeness staat op de tiende plaats in de Bundesliga.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie