Nieuws

'Koundé geïrriteerd nu hij tegen Valladolid weer niet speelgerechtigd is'

'Koundé geïrriteerd nu hij tegen Valladolid weer niet speelgerechtigd is'

21-08-2022 17:51 Laatste update: 19:04

FC Barcelona neemt het zondagavond op tegen Real Sociedad. Grote afwezige bij de wedstrijd is, alweer, Jules Koundé. De Catalanen zijn er niet in geslaagd om de Fransman speelgerechtigd te krijgen, tot ergernis van de speler zelf.

Het verhaal is bekend, Koundé kwam deze zomer voor vijftig miljoen euro over van Sevilla. De noodlijdende club gaf ruim honderd miljoen euro uit aan versterkingen en moest keuzes maken bij de inschrijvingen voor het nieuwe LaLiga seizoen. De Franse verdediger viel tot dus toe buiten de boot. Volgens Dario Sport heeft de mandekker zijn ergernis kenbaar gemaakt aan de technische staf die hem naar verluidt volledig zouden begrijpen.

Het is namelijk ook nog steeds onduidelijk of Koundé volgende week wél in actie kan komen tegen Real Valladolid. Volgens de technische staf gaat de inschrijving voor volgende week geen probleem opleveren, ongeacht of Memphis Depay en Pierre-Emerick Aubameyang voor die tijd een nieuwe club vinden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!