Nieuws

Saddiki geniet in Qatar: 'Toen ik het bedrag voor eerst zag, schrok ik wel even'

Saddiki geniet in Qatar: 'Toen ik het bedrag voor eerst zag, schrok ik wel even'

21-08-2022 17:11
1

Driess Saddiki vertrok deze zomer van Willem II naar Qatar en tekende een verbintenis bij Umm-Salal. De middenvelder schrok even van de bedragen toen hij het contract voorgeschoteld kreeg.

Saddiki verliet Willem II met pijn in het hart, maar heeft onwijs veel zin in zijn nieuwe avontuur. "Ik werd op een gegeven moment benaderd door zaakwaarnemer Saïd Boutahar, met wie ik nu heel goed bevriend ben. In het weekend van de bekerfinale waren we vrij en ben ik even snel op en neer naar Qatar gegaan", vertelt Saddiki in gesprek met Voetbal International. "Het was spectaculair om daar te zijn, alles was mooi en de mensen waren ontzettend netjes. Daarna ging ik in gesprek met de sjeik van de club. Hij had livewedstrijden van me gezien en veel beelden van me bekeken. Het is toen snel rondgekomen", aldus de 26-jarige middenvelder.

In Qatar gaat Saddiki er financieel gezien behoorlijk op vooruit. "Iedereen weet dat het een financiële vooruitgang is als je hiernaartoe gaat. Dat is allang geen geheim meer. Toen ik het bedrag voor eerst zag, schrok ik wel even, maar daarna kreeg ik al snel een grote glimlach op mijn gezicht."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!