Real Madrid beleeft gemakkelijke avond in Vigo na prachtgoal Modric

21-08-2022 07:44 Laatste update: 07:55

Real Madrid won zaterdagavond met 4-1 van Celta de Vigo. De Koninklijke kwamen geen moment in de problemen en staan na de overwinning ongeslagen aan kop in La Liga.

Na het vertrek van Casemiro moest trainer Carlo Ancelotti het middenveld anders invullen. Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga en vormde samen met Luka Modric de middelste linie. Voorin was het, vanzelfsprekend, Karim Benzema die de score opende vanaf de penaltystip. Na een handsbal van Éder Militão kreeg Iago Aspas vanaf elf meter de mogelijkheid om de stand gelijk te trekken, wat hij niet verzuimde.

Net voor rust tekende Modric voor de mooiste treffer van de avond. De Kroaat kapte naar binnen toe en schoot de bal in de verre hoek. Na dit doelpunt kwam Celta geen moment meer in de wedstrijd en liep Madrid in de tweede helft verder uit. Klein smetje op de uitslag was de gemiste penalty van Eden Hazard. De Belg viel in de 83e minuut in en verzuimde vier minuten later om de bal in het net te krijgen.