Nieuws

Van der Maarel verbaast met 'papadag': 'Dat werd echt niet geaccepteerd'

Van der Maarel verbaast met 'papadag': 'Dat werd echt niet geaccepteerd'

20-08-2022 19:10

Mark van der Maarel is zaterdag niet aanwezig bij het duel van FC Utrecht tegen FC Emmen. De speler werd onlangs voor de tweede keer vader en zal daarom afwezig zijn tijdens de derde speelronde van de Eredivisie

Het besluit zorgt voor verontwaardiging in sommige kampen. Trainer Henk Fraser haalt zijn speler niet openlijk door het slijk. "Ik ben hartstikke blij voor Mark. Het is zijn keuze om er niet bij te zijn. Dat heb ik te respecteren", zegt Fraser volgens het Algemeen Dagblad met een 'zekere ondertoon'. 

Rinus Israël, voormalig international in andere tijden, vindt er het zijne van. "De tijden zijn blijkbaar veranderd. Ik ken de persoonlijke situatie van die jongen en zijn gezin niet natuurlijk, maar ik kan me niet herinneren dat een ploeggenoot in mijn tijd heeft ontbroken omdat hij een paar dagen eerder vader is geworden. En hoe zielsveel ik ook hou van mijn kinderen; ik had het ook nooit gedaan. Dat werd echt niet geaccepteerd", besluit Israël.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!