Transfernieuws

'Van NAC mogelijk naar PSG in paar jaar: Parijzenaren nemen kijkje bij Verona'

'Van NAC mogelijk naar PSG in paar jaar: Parijzenaren nemen kijkje bij Verona'

20-08-2022 15:02

Ivan Ilic kan mogelijk een toptransfer gaan maken. De middenvelder, die drie seizoenen geleden nog op huurbasis voor NAC Breda uitkwam, kan op de interesse van Paris Saint Germain rekenen. 

Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. Onlangs was een Franse delegatie aanwezig in Italië om over Milan Skriniar te praten met Internazionale, maar tegelijkertijd werd er ook met Hellas Verona over de jonge middenvelder overlegd. Ilic speelde aanvankelijk door Manchester City opgepikt in Servië, maar wist niet door de breken bij de Premier League-grootmacht. Hellas Verona durfde het aan en nam de speler afgelopen zomer voor ruim zeven miljoen euro permanent over. 

Het is onduidelijk hoe veel geld de drievoudig Servisch international moet gaan kosten. Ilic heeft een contract tot 2026 lopen in Italië. Vorig seizoen speelde de middenvelder 32 duels in de Serie A, waarin hij goed was voor één doelpunt en vier assists. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!