Transfernieuws

Xavi houdt hoop voor deadline: 'Nog één dag om hem in te schrijven, kan lukken'

Xavi houdt hoop voor deadline: 'Nog één dag om hem in te schrijven, kan lukken'

20-08-2022 13:25

FC Barcelona blijft goede hoop houden dat Jules Koundé op tijd kan worden ingeschreven voor de Primera División. De verdediger kwam voor een groot bedrag over van Sevilla FC, maar moet nog altijd wachten op goedkeuring vanwege de financiële perikelen in Catalonië. 

FC Barcelona trok vier keer aan de financiële noodhendel door televisierechten te verkopen. Met die kapitaalinjecties werden vervolgens spelers als Robert Lewandowski en Koundé gehaald. Laatstgenoemde wacht echter nog altijd op zijn inschrijving. "Onze prioriteit is nu Koundé inschrijven", zegt Xavi op het persmoment daags voor het duel met Real Sociedad, opgetekend door Diario SPORT. "We hebben nog een dag, wellicht lukt het."

De toekomst van Frenkie de Jong is ook nog altijd onduidelijk. Met het sluiten van de transfermarkt op 1 september moet de Nederlander nog anderhalve week in spanning leven. "Frenkie is een spectaculaire speler", geeft Xavi toe. Het plan lijkt nog steeds om De Jong te verkopen, maar met de komst van Casemiro heeft Manchester United de interesse in de Nederlander laten varen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!