Nieuws

BILD: Excelsior wil toeslaan bij Bayern en hoopt oud-PSV'er een seizoen te huren

BILD: Excelsior wil toeslaan bij Bayern en hoopt oud-PSV'er een seizoen te huren

19-08-2022 11:18 Laatste update: 11:18

Adrian Fein staat voor een opvallende terugkeer naar de Eredivisie. De speler van Bayern München werd eerder al verhuurd aan PSV en lijkt nu op weg naar Excelsior.

Dat meldt BILD. Fein is bij Bayern overbodig en mag niet meer meetrainen met de selectie. Excelsior hoopt daarvan te profiteren en de middenvelder voor een seizoen te huren van Der Rekordmeister. Het salaris van Fein zal echter wel een groot obstakel zijn. De 23-jarige middenvelder verdient volgens BILD namelijk twee miljoen euro per jaar.

Twee seizoenen geleden kwam Fein op huurbasis nog uit voor PSV. De Eindhovenaren hadden zelfs een optie tot koop bedongen, maar de middenvelder maakte geen sterke indruk en dus werd de optie niet gelicht. Fein zou na Reda Kharchouch, Yassin Ayoub, Nathan Markelo en Jacky Donkor de vijfde aanwinst moeten worden voor Excelsior.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!