'Rolmodel' Vitesse tekent bij: 'Van grote waarde door zijn ervaring en inzicht'

'Rolmodel' Vitesse tekent bij: 'Van grote waarde door zijn ervaring en inzicht'

18 november - 16:16
Eredivisie 0 Reacties

Matús Bero heeft zich langer verbonden aan Vitesse. De Arnhemmers belonen de 26-jarige Slowaak met een nieuw contract, dat hem tot medio 2023 aan de club verbindt, met een optie voor nog een seizoen.

Bero kwam drieënhalf jaar geleden over van Trabzonspor en speelde onlangs zijn honderdste wedstrijd in het geel-zwart. "Dat is iets waar ik trots op ben. Het voelt ook heel goed dat hier waarschijnlijk nog veel duels bij zullen komen", is zijn reactie op de clubsite van Vitesse. 

"Ik heb me de afgelopen jaren al enorm ontwikkeld bij Vitesse. Fysiek, maar ook voetballend. De Nederlandse Eredivisie heeft mijn spel en kwaliteiten op een positieve manier beïnvloed", vervolgt de 'kilometervreter', zoals hij bij Vitesse getypeerd wordt. 

Technisch directeur Johannes Spors is blij met de contractverlenging van de vice-aanvoerder van Vitesse. "Matús is een zeer belangrijke schakel in ons team. Zijn mentaliteit en leiderschap maken hem een rolmodel binnen onze ploeg. Daarnaast is hij met name van grote waarde met zijn loopvermogen, ervaring en inzicht. Om veel redenen zijn we blij dat Matúš nog langer aan ons verbonden zal zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie