Nieuws

Mooie anekdote van Medunjanin: 'Messi zat in de tunnel op mij te wachten'

Mooie anekdote van Medunjanin: 'Messi zat in de tunnel op mij te wachten'

18-08-2022 21:27 Laatste update: 21:28

Haris Medunjanin is na zes jaar in de Verenigde Staten te hebben gevoetbald, terug op Nederlandse bodem. De 37-jarige middenvelder van PEC Zwolle heeft al een mooie carrière achter de rug en heeft nog een mooie anekdote over Lionel Messi in petto.

Medunjanin speelde in 2014 op het WK tegen het Argentinië van Messi. "Ik vroeg om zijn shirtje voor na de wedstrijd. Hij zei: geen probleem. Maar als zulke sterren dat zeggen, geven ze hem eigenlijk nooit. Toen wij nog een rondje liepen langs het veld zag ik hem niet meer en dacht ik dat hij het was vergeten. Maar hij zat in de tunnel op mij te wachten. Dat is wel mooi", vertelt de routinier tegen ESPN.

Medunjanin is vooral naar Zwolle gehaald vanwege zijn ervaring. De Bosnische middenvelder lijkt geen negentig minuten meer te kunnen maken, maar hoopt in invalbeurten nog van waarde te zijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!