Nieuws

Bruggink bestudeert Leverkusen-Nederlanders: 'Verbaast me niet als hij erbij zit'

Bruggink bestudeert Leverkusen-Nederlanders: 'Verbaast me niet als hij erbij zit'

18-11-2021 15:00

Arnold Bruggink sluit niet uit dat Jeremie Frimpong zich in het Nederlands elftal speelt. De analist is bijzonder onder de indruk van de Bayer Leverkusen-Nederlander en sluit niet uit dat hij meegaat naar het WK in Qatar.

Frimpong maakte in januari voor elf miljoen euro de transfer van Celtic naar Bayer Leverkusen. "Hij is onomstreden basisspeler bij de huidige nummer zes van de Bundesliga. Een jongen die het invult zoals Denzel Dumfries het doet", zegt Bruggink bij Voetbalpraat op ESPN. "Het zou me niet verbazen als hij er over een jaar bij is."

Ook van linksback Mitchel Bakker is Bruggink onder de indruk, al is niet alles hosanna. "Ik vind de manier hoe hij bij Jong Oranje speelt... Ik weet niet, ik heb altijd een beetje moeite met zijn manier van spelen. Als je bij Bayer Leverkusen basisspeler kunt zijn, ben je wel een serieuze kandidaat naar wie gekeken wordt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!