Nieuws

Azarkan baalt: Ik heb me er bij neergelegd dat ik Feyenoord 1 niet zal halen

Azarkan baalt: "Ik heb me er bij neergelegd dat ik Feyenoord 1 niet zal halen"

18-08-2022 15:45

Marouan Azarkan maakte deze zomer weer de overstap van Feyenoord naar Excelsior en is momenteel erg gelukkig bij de Kralingers. De creatieveling baalt echter wel van het feit dat hij nooit de kans heeft gekregen bij De Stadionclub.

Azarkan promoveerde met Excelsior naar de Eredivisie, maar keerde in de zomer terug naar De Kuip. Hij wilde bij Feyenoord vol voor zijn kans gaan, maar die kans kwam er niet. "Zij wilden eerst mijn contract verlengen, maar ik wist al snel dat ik geen kans zou krijgen", vertelt hij aan Voetbal International. "Terug bij Feyenoord kreeg ik direct van de trainer  te horen dat ik Walemark en Jahanbakhsh voor me had, dat was niet anders geworden. Ik heb geen echte kans gekregen, dat viel me tegen. Het was wel eerlijk en duidelijk, ik was toe aan de Eredivisie en wilde bij Excelsior in de Eredivisie spelen."

"Ik heb me er bij neergelegd dat ik Feyenoord 1 niet zal halen. Natuurlijk baalde ik er van, maar ik wist het sinds ik terugkeerde. Ik voelde het aan alles, ik doe het via een omweg. Ook prima toch?", besluit Azarkan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!