Nieuws

Argentijn moet dertiende aanwinst worden in de Kuip: 'Hij maakt een transfer'

Argentijn moet dertiende aanwinst worden in de Kuip: 'Hij maakt een transfer'

18-08-2022 11:48 Laatste update: 11:58

Feyenoord is dicht bij de komst van Ezequiel Bullaude. De Argentijn moet de vertrokken Cole Bassett opvolgen in de selectie van Arne Slot. De onderhandelingen met Club Deportivo Godoy Cruz verlopen soepel, maar een akkoord is er nog niet.

Godoy Cruz-trainer Favio Orsi gaat uit van een transfer voor de 21-jarige Argentijn. ''We weten dat we nog één of twee wedstrijden over hem kunnen beschikken en daarna maakt hij een transfer,'' vertelt hij in gesprek met Argentijnse media. De Stadionclub heeft een bod gedaan van zeven miljoen euro. Als de laatste plooien glad gestreken zijn, zullen de clubs de transfer voltooien. Hierdoor zal Bullaude de dertiende aanwinst voor Feyenoord zijn deze zomer.

De middenvelder speelde tot nu toe 95 wedstrijden voor Godoy Cruz. Hierin was hij goed voor achttien doelpunten en negen assists. De rechtsbenige nummer tien was ook in beeld bij AZ, maar de Alkmaarders lijken mis te grijpen.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!