Transfernieuws

Roma-vertrek aanstaande: 'Kluivert bereikt akkoord met Premier League-promovendus'

Roma-vertrek aanstaande: 'Kluivert bereikt akkoord met Premier League-promovendus'

18-08-2022 10:53

Justin Kluivert staat voor een vertrek naar de Premier League. Als het aan de 23-jarige Nederlander ligt, tekent hij snel een contract bij Fulham FC, weet Fabrizo Romano.

Volgens de Italiaanse transferexpert heeft Kluivert een persoonlijk akkoord bereikt met Fulham. De club uit Londen had de buitenspeler al langer op de korrel en heeft hem nu ook overtuigd van een overstap.

Van een akkoord met zijn huidige werkgever AS Roma is nog geen sprake, maar verdere gesprekken staan deze donderdag op de planning. Naar verwachting zullen de Italianen hun kont niet al te veel in de krib gaan gooien, omdat een vertrek voor beide partijen beter zou zijn.

Mocht de transfer worden beklonken, dan vertrekt Kluivert wederom naar en topcompetitie. De vierde alweer in zijn nog prille carrière: avonturen in de Serie A, Bundesliga en Ligue 1 gingen hem al voor.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!