Transfernieuws

'Anderlecht weer een stap dichter bij Zirkzee: City-transfer maakt geldpotje vrij'

'Anderlecht weer een stap dichter bij Zirkzee: City-transfer maakt geldpotje vrij'

18-08-2022 10:15 Laatste update: 10:34

Er is een grote kans dat Joshua Zirkzee ook komend seizoen voor RSC Anderlecht uitkomt. Volgens Het Laatste Nieuws zou de club uit Brussel aan de vraagprijs van Bayern München willen voldoen.

Woensdag werd al bekend dat Anderlecht ver zou willen gaan voor Zirkzee. De Nederlander maakte afgelopen seizoen furore in de Belgische hoofdstad, wat van beide kanten beviel. Donderdagochtend meldt het Belgische medium dat er schot in de zaak zit en dat de kans groot is dat de spits er volgend seizoen weer speelt.

De vraagprijs van Der Rekordmeister leek in eerste instantie te gortig, maar door het vertrek van Sergio Goméz naar Manchester City is er een potje vrijgekomen. Zirkzee daardoor met één klap de duurste speler ooit worden in het paars-wit. Naast Anderlecht waren ook Club Brugge en PSV geïnteresseerd, maar die clubs pakte niet door.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!