Nieuws

Steun voor Benítez: 'Ja hij maakt een fout, maar die maken wel allemaal een keer'

Steun voor Benítez: 'Ja hij maakt een fout, maar die maken wel allemaal een keer'

18-08-2022 08:37

Ronald Waterreus heeft het opgenomen voor Walter Benítez na diens blunder tegen Rangers FC. De voormalig doelman van PSV en Oranje ziet in de Argentijn een uitstekende doelman.  

Waterreus keek afgelopen dinsdag met extra belangstelling naar het treffen tussen PSV en Rangers, aangezien hij periodes heeft doorgemaakt bij beide teams. De oud-doelman zag Benítez schutteren bij de 2-1 van de Schotten, maar dat moet volgens hem niet blijven hangen.

"Ja, hij maakt een fout. Die maken we allemaal wel een keer", aldus Waterreus tegen De Telegraaf. "Ik weiger mee te gaan in teksten dat PSV weer een keepersprobleem zou hebben of zo. Ik heb die jongen nou een paar keer zien keepen en hij maakt een heel degelijke indruk en thuis tegen AS Monaco was hij echt geweldig."

"Als hij drie, vier van dit soort fouten maakt in korte tijd, dan wordt het een ander verhaal. Maar dat zal voorlopig niet aan de orde zijn", aldus de analist, die op steun kan rekenen van Michael Mols. De voormalig spits acht PSV licht in het voordeel. "Ik geef ze ondanks het teleurstellende resultaat op Ibrox zeker nog een kans, maar als ik het in percentages moet uitdrukken, dan zeg ik dat de kans voor PSV om door te gaan 55 procent is en die voor Rangers 45 procent."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!