Transfernieuws

De Telegraaf: kleine details scheiden Hancko nog van een transfer naar Feyenoord

De Telegraaf: kleine details scheiden Hancko nog van een transfer naar Feyenoord

18-08-2022 07:40 Laatste update: 08:25

De onderhandelingen tussen Sparta Praag en Feyenoord over David Hancko maken flinke vorderingen. Volgens De Telegraaf willen de Rotterdammers flinke vorderingen maken binnen de komende 48 uur.

Mocht de transfer ervan komen, dan wordt de 24-jarige Slowaak een van de duurste Feyenoord-spelers ooit. De Tsjechen verlangen een bedrag van tien miljoen euro, maar dat is te gortig voor de Rotterdammers. Volgens de ochtendkrant hebben beide partijen elkaar nu wel wat meer gevonden en gaat het over de invulling van kleine details.

Met Hancko zou de Stadionclub dan eindelijk de vervanger van de naar Bournemouth vertrokken Marcos Senesi in huis halen. Trainer Arne Slot wil de 1.90 meter lange verdediger maar wat graag aan zijn selectie toe voegen. De Slowaak kan op alle linker posities in de verdediging, is snel, goed in de opbouw en heeft ook nog eens scorend vermogen.

Het geld vloeit rijkelijk bij Feyenoord: woensdag werd de transfer van Igor Paixão nog wereldkundig gemaakt. De Braziliaan zou om en nabij de acht miljoen euro hebben moeten kosten. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!