Nieuws

PEC Zwolle stelt Dick Schreuder aan als opvolger van vertrokken Langeler

PEC Zwolle stelt Dick Schreuder aan als opvolger van vertrokken Langeler

18-11-2021 14:10

PEC Zwolle heeft een opvolger gevonden voor Art Langeler. De club heeft Dick Schreuder voor anderhalf jaar aangesteld, zo maakt de club bekend.

De vijftigjarige Schreuder komt over van Vitesse, waar hij assistent-trainer van Thomas Letsch was. Schreuder was hiervoor assistent bij TSG Hoffenheim en het Amerikaanse Philadelphia Union. Bij VV Katwijk was hij hoofdtrainer.

"PEC Zwolle is een hele mooie club met een goede visie die bij mij past en ik ben dan ook erg blij met deze kans", zegt Schreuder op de clubsite van PEC. "Natuurlijk zit de club sportief in zwaar weer, maar ik kan niet wachten om van start te gaan. Daarbij gaan we met z’n allen voor één doel: PEC Zwolle in de Eredivisie houden!"

"Met Dick hebben we een trainer aangetrokken die perfect in ons profiel past", zegt technisch manager Mike Willems van PEC. "Hij heeft een innovatieve voetbalvisie, drive en persoonlijkheid. Het doet mij daarbij goed dat het zo snel gelukt is met Dick rond te komen, zodat hij vanaf vrijdag meteen voor de groep kan staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!