Transfernieuws

'Trabzonspor wil Ünüvar huren van Ajax en meldt zich, andere clubs op vinkentouw'

'Trabzonspor wil Ünüvar huren van Ajax en meldt zich, andere clubs op vinkentouw'

17-08-2022 23:01

Trabzonspor is in de markt om Naci Ünüvar te huren van Ajax. De Turkse kampioen moet wel zien af te rekenen met de nodige concurrentie.

Dat meldt 61saat. Ajax zou eisen dat Trabzonspor het volledige salaris van Ünüvar, naar verluidt één miljoen euro per jaar, overneemt. Ook dient de regerend kampioen van Turkije een huurvergoeding te betalen en Ünüvar garantie op speeltijd bieden. Het Turkse medium meldt dat ook Besiktas, FC Twente, AZ en Anderlecht op het vinkentouw zouden zitten voor Ünüvar.

Trabzonspor zal volgens het medium binnen afzienbare tijd officieel actie ondernemen om de technicus naar Turkije te halen. Ook Stefano Denswil zou daarbij worden ingezet. De Nederlandse oud-Ajacied heeft een goede band met Ünüvar.

Het is in ieder geval duidelijk dat Ünüvar op huurbasis mag vertrekken bij Ajax. De negentienjarige middenvelder kan niet op speeltijd rekenen bij de Amsterdammers.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!