Nieuws

Feyenoorder overtuigde Paixão: 'Heb na een paar dagen contact met hem opgenomen'

Feyenoorder overtuigde Paixão: 'Heb na een paar dagen contact met hem opgenomen'

17-08-2022 19:09 Laatste update: 19:11
1

Feyenoord-spits Danilo speelde een grote rol in de komst van Igor Paixão naar Rotterdam. De kersverse aanwinst van de Stadionclub sprak meerdere malen met de voormalig Ajacied en deze gesprekken bleken uiteindelijk doorslaggevend te zijn.

Woensdagmiddag werd de transfer van Paixão naar Feyenoord wereldkundig gemaakt. Hij tekende een contract tot medio 2027 in De Kuip. "Ik zag online dat hier al een Braziliaan speelde. Na een paar dagen heb ik contact met hem opgenomen", vertelt de Braziliaanse vleugelaanvaller tegenover de officiële Feyenoord-kanalen. "We hebben wat gesproken. Hij heeft me gezegd dat ik niet twee keer hoefde na te denken."

"Danilo prees de goede structuur hier", vervolgt de nieuwkomer. "We hebben via WhatsApp contact gehouden. Hij zei dat hij me zou helpen met het aanpassen hier. Hij was als een vriend van me zonder dat ik hem kende." Paixão geeft toe dat hij zonder de fijne gesprekken met Danilo mogelijk niet de overstap naar Rotterdam had gemaakt. "Hij heeft zeker invloed gehad op mijn keuze", besluit de Braziliaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!