Nieuws

Reijnders over transferperikelen: 'Er is geen enkele reden om hier weg te gaan'

Reijnders over transferperikelen: 'Er is geen enkele reden om hier weg te gaan'

17-08-2022 18:10

Pascal Jansen schoof woensdagmiddag samen met Tijjani Reijnders aan bij de persconferentie in aanloop naar het duel met het Portugese Gil Vicente. De hoofdtrainer van AZ is erg blij met zijn multi-inzetbare middenvelder en verwacht donderdag een mooi affiche in Alkmaar.

"Het is een typisch Portugese ploeg. Ze zijn aan de bal technisch vaardig en ze kunnen goed, kort combineren", zei Janssen op de persconferentie, opgetekend door Voetbal International. "Ze zijn vierde geworden in een pittige competitie, dus ik ben nieuwsgierig naar het niveauverschil tussen beide ploegen."

Na het vertrek van sterkhouder Fredrik Midtsjö naar Galatasaray, is Reijnders één van de belangrijke spelers op het middenveld bij AZ. "Ik kan op alle posities op het middenveld uit de voeten, momenteel kiest de trainer voor de positie van rechtshalf", aldus de 24-jarige AZ'er uit Zwolle. "Tijjani is een heel goede speler, en goede spelers kunnen op meerdere posities ingezet worden", voegde Jansen daaraan toe.

Reijnders wordt in verband gebracht met een eventuele transfer naar FC Twente, als Feyenoord Ramiz Zerrouki zou halen. De middenvelder laat weten dat hij niet verwacht te gaan vertrekken uit Alkmaar. "Voor mij is er geen enkele reden om hier weg te gaan. Ik heb het naar mijn zin hier, ik ben gewoon een AZ-speler."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!