Nieuws

Wellenreuther: 'Geen afspraak gemaakt wie de tweede keeper wordt bij Feyenoord'

Wellenreuther: 'Geen afspraak gemaakt wie de tweede keeper wordt bij Feyenoord'

17-08-2022 17:24

Het is voor Timon Wellenreuther geen uitgemaakte zaak dat Justin Bijlow komend seizoen de eerste keeper is bij Feyenoord. De Duitse keeper speelt komend seizoen op huurbasis voor de Rotterdammers.

"Er is geen afspraak gemaakt over wie de tweede keeper wordt", aldus Wellenreuther tegenover Rijnmond. De doelman gelooft in zijn kansen bij Feyenoord. "Het is heel simpel: als je op de training de beste bent, speel je. Maar als je niet bij de beste hoort, zit je op de bank. Mijn doel is om hier elke dag te trainen en mezelf te verbeteren. Zodra het team me nodig heeft, zal ik er staan."

Wellenreuther is maar wat blij dat hij voor een club als Feyenoord mag uitkomen. "Ik heb lang in Nederland gespeeld en ik ken de club goed. Ze hebben veel supporters en het werd mij duidelijk dat iedereen van Feyenoord houdt. Ik wist heel snel dat ik hierheen wilde en dan is het ook heel leuk om met deze jongens te trainen. Ik hoop snel te spelen voor deze club."

De oud-Willem II'er kwam op huurbasis over van RSC Anderlecht. Komend weekend speelt Feyenoord uit bij RKC Waalwijk. Naar verwachting zal Justin Bijlow daar 'gewoon' op goal staan bij de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!