Transfernieuws

West Ham United slaat toe en verlost PSG en Duits international van elkaar

West Ham United slaat toe en verlost PSG en Duits international van elkaar

17-08-2022 14:13 Laatste update: 14:14

West Ham United heef Thilo Kehrer gekocht van Paris Saint-Germain, melden de Londenaren via de officiële kanalen. De Duits international kwam niet voor in de plannen van trainer Christophe Galtier en vervolgt zijn carrière in de Champions League.

De mandekker heeft een contract tot medio 2026 ondertekend bij The Hammers met een optie voor nog eens twee jaar. "Ik ben erg opgewonden om te tekenen voor West Ham United", zegt Kehrer bij zijn presentatie. "Dit is de beste competitie ter wereld en ik kijk er naar uit om hier te spelen.

De verdediger wist nooit een vaste basisspeler te veroveren. In de afgelopen jaren kregen de Braziliaan Marquinhos en Fransman Presnel Kimpembe de voorkeur in het hart van de verdediging. In 2018 werd hij nog overgenomen voor 37 miljoen euro van Schalke 04 uit zijn vaderland.

In vier jaar tijd kwam hij tot 85 wedstrijden voor de Franse grootmacht. Naar verluidt betaalt West Ham United een bedrag van twaalf miljoen euro exclusief bonussen voor de verdediger. Voor Kehrer ligt het shirt met nummer 24 klaar in Engeland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!