Reactie

Fiorentina-trainer ziet Twente als 'heel lastige tegenstander' en gaat in op Kökcü

Fiorentina-trainer ziet Twente als 'heel lastige tegenstander' en gaat in op Kökcü

17-08-2022 13:32 Laatste update: 13:35
1

Fiorentina leeft toe naar de ontmoeting met FC Twente. Trainer Vincenzo Italiano rept over de 'belangrijkste wedstrijd'. Daarnaast gaat de oefenmeester in op de vermeende interesse van La Viola in Feyenoorder Okun Kökcü.

"Morgen wordt de belangrijkste wedstrijd", zegt Italiano op de persconferentie. "Voor iedereen, ook voor mij. Ik maak mijn debuut, net als de jongens die nog niet hebben deelgenomen aan Europese bekers."

Het eventueel bereiken van het derde clubtoernooi wordt uiterst serieus genomen door de coach. "We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om deze wedstrijd te spelen. We willen het goed doen. De spanning voorafgaand aan de aftrap moet direct voorbij zijn. Ik eis concentratie en maximale aandacht."

Italiano is onder de indruk van de Tukkers. "Twente is een heel lastige tegenstander en hebben al lang niet meer verloren. Zij hebben een heel specifieke organisatie. Zij werken al een tijdje samen en hebben kwaliteitsspelers. Het wordt een onvergetelijke avond, daar moeten we van profiteren: ik hoop dat er veel fans komen."

Kökcü

Tot slot wordt Italiano gevraagd naar de eventuele interesse in Kökcü. "Ik ken hem, hij is sterk en goed. De felicitaties zijn voor hem. We weten allemaal wat kwaliteitsspelers zijn en hij is zo iemand", besluit Italiano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!