Transfernieuws

De Turkse geruchtenmolen draait: 'Hazard en Mertens worden mogelijk ploeggenoten'

De Turkse geruchtenmolen draait: 'Hazard en Mertens worden mogelijk ploeggenoten'

17-08-2022 12:23 Laatste update: 12:26

In de Turkse media circuleren geruchten dat Galatasaray de situatie rondom Eden Hazard nauwlettend in de gaten houdt. De Turken wisten deze zomer Dries Mertens al vast te leggen en zouden hem maar wat graag willen herenigen met zijn vriend van De Rode Duivels.

Hazard maakte drie jaar geleden nog de overstap van Chelsea naar Real Madrid, maar het avontuur is tot op heden nog niet op een succes uitgedraaid. De Belg kampte vanaf het begin al met het nodige overgewicht en blessures, waardoor hij nooit een vaste basisplaats wist af te dwingen. Volgens Turkse media wil Galatasaray hem een uitweg bieden.

Galatasaray onderzoekt nu of de transfer op financieel gebied haal baar is. Mocht dit daadwerkelijk binnen de kostenpost van de club uit Istanbul passen, dan kan Real-president Florentino Pérez een belletje verwachten. Daarnaast heeft Gala nog een troef in handen: Mertens zou de linksbuiten warm willen maken voor een overstap naar zijn club.

Hoe serieus deze geruchten genomen moeten worden, is nog maar de vraag. Berichten uit de Turkse media moeten over het algemeen met een korreltje zout worden genomen. Het contract van Hazard loopt nog twee jaar door.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!