Transfernieuws

 'AZ informeerde naar Padt en wijst bod van 15 miljoen euro op sterspeler af'

'AZ informeerde naar Padt en wijst bod van 15 miljoen euro op sterspeler af'

17-08-2022 08:09
1

De Telegraaf weet dat AZ van twee clubs biedingen heeft ontvangen op Jesper Karlsson en ze beiden heeft afgeslagen. Daarnaast staat Tijani Reijnders in de belangstelling van FC Twente en liep een poging om Sergio Padt naar Alkmaar te halen op niets uit.

Zo zouden achtereenvolgens AFC Bournemouth en Celta de Vigo een bod ter waarde van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht op de Zweedse buitenspeler. Beide biedingen kwamen niet in de buurt van het bedrag dat AZ wenst. Eerder gaf technisch directeur Max Huiberts in gesprek met de NOS al aan dat een vertrek van Karlsson 'onbespreekbaar' was.

Daarnaast is FC Twente geïnteresseerd in Reijnders, meldt De Telegraaf. De middenvelder staat op de nominatie om over te komen naar Enschede wanneer Ramiz Zerrouki naar Feyenoord vertrekt. In de persoon van Riechedly Bazoer ziet Reijnders de concurrentie bij AZ flink toenemen. "Het is waar dat er interesse is, maar ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin bij AZ", reageert de hoofdrolspeler bij de ochtendkrant.

Daarnaast zouden de Alkmaarders geïnformeerd hebben naar Padt, maar die transfer is niet realistisch. Ludogorets, de Bulgaarse werkgever van de doelman, heeft geen interesse om de Nederlander van de hand te doen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!