Nieuws

De Jong beschermt Benitez: 'Hij heeft ons ook al zo vaak gered'

De Jong beschermt Benitez: 'Hij heeft ons ook al zo vaak gered'

16-08-2022 23:29 Laatste update: 23:30

Luuk de Jong is tevreden met het behaalde resultaat op Ibrox. PSV kwam in de tweede helft op achterstand na een gruwelijke blunder van Walter Benítez, maar de Eindhovenaren wisten de stand via Armando Obispo gelijk te trekken: 2-2.

"Gezien de wedstrijd denk ik dat we gewoon blij kunnen zijn met het resultaat", reageert De Jong na afloop van het duel tegenover de camera van RTL. "Of ik het gevoel heb dat we het hier laten liggen? Ik denk dat de wedstrijd een beetje op en neer ging." PSV kwam via Ibrahim Sangaré op voorsprong in Glasgow, maar keek in de tweede helft ook tegen een achterstand aan. 

De blunder van Benítez werd uiteindelijk hersteld door Obispo. De Jong neemt de PSV-sluitpost in bescherming. "Natuurlijk ziet Walter er daar niet goed uit, dat weet hij zelf ook. Hij heeft ons ook al zo vaak gered, hij is een fantastische keeper en jongen. Hij gaat daarna gewoon weer door, ik heb al het vertrouwen in hem", aldus de aanvoerder van PSV, die vol vertrouwen uitkijkt naar de return in Eindhoven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!