Nieuws

Ajax-aanwinst Lucca: 'Mijn teamgenoten helpen mij en ben blij met deze ervaring'

Ajax-aanwinst Lucca: 'Mijn teamgenoten helpen mij en ben blij met deze ervaring'

16-08-2022 20:06

Lorenzo Lucca is blij dat hij de eerste Italiaan is met wedstrijdminuten in Ajax 1. De boomlange spits viel tijdens het duel met FC Groningen in en is de club dankbaar voor deze mooie kans.

Lucca vindt het voelt zich vereerd dat hij als Italiaan zijn debuut heeft mogen maken voor Ajax, een primeur voor de Amsterdamse club. "Ik ben dankbaar dat de club mij deze kans heeft gegeven. Mijn teamgenoten helpen mij en ik ben blij met deze ervaring", zegt hij in gesprek met Ajax TV.

De Italiaanse spits kreeg als invaller een aantal kansen en baalt dat hij zijn debuut niet heeft kunnen opluisteren met een doelpunt. "Natuurlijk had ik moeten scoren, maar ja. De volgende keer zal het beter gaan", reageert Lucca. "Gelukkig hebben we de drie punten gepakt. Die kunnen we altijd goed gebruiken. Hopelijk blijven we doorwerken en blijven we winnen."

De Ajax-huurling ontving na afloop van de wedstrijd fijne berichten via social media. "Een heleboel fans hebben mij iets gestuurd op Instagram. Ik vind het mooi om de warmte van het publiek te voelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!