Transfernieuws

Pröpper: 'Ik probeerde mijn broer Davy nog naar FC Twente halen'

Pröpper: 'Ik probeerde mijn broer Davy nog naar FC Twente halen'

16-08-2022 17:58

Davy Pröpper heeft het naar zijn zin bij FC Twente en probeerde zijn broer Robin nog naar de club te halen. Laatstgenoemde stopte op zijn dertigste als professioneel voetballer, maar lijkt inmiddels het plezier terug te hebben gevonden op amateurniveau. 

Bij de ESPN-podcast 'Fresia & Milan Parkeren de Bus' spreekt Davy over de verstandshouding met zijn broer, die op een vroege leeftijd al de voetbalschoenen aan de wilgen hing. "Hij is wel heel tevreden met zijn carrière. Hij zat iets meer in een struggle en ik heb nog geprobeerd naar Twente te halen. Zo van: kom dan nog even met mij voetballen, misschien is dat wel leuk, of gaan we samen ergens nartoe. Voor hem was het klaar en opzich was het contract tussen ons wel groot."

"Ik zit hier in een leuk team en hij was ook heel tevreden hoe het voor hem was gelopen", vervolgt Davy. "Ik heb altijd wel gezegd dat ik met drie broers wil voetballen. Of dat op hoog niveau of op een minder niveau gebeurt, maakt me minder uit", besluit Pröpper. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!