Transfernieuws

'Trabzonspor wil gebruikmaken van Kaplan-vertrek en kijkt naar Ajax-middenvelder'

'Trabzonspor wil gebruikmaken van Kaplan-vertrek en kijkt naar Ajax-middenvelder'

16-08-2022 17:30

Naci Ünüvar staat in de belangstelling van Trabzonspor. De Turkse club heeft al goed contact met de Amsterdammers wegens de onderhandelingen om Ahmetcan Kaplan en hoopt de middenvelder naar Turkije te halen. 

Dat meldt 61saat dinsdag. Trabzonspor en Ajax zijn al uitgebreid in contact geweest over Kaplan en de verdediger wordt spoedig bij de Amsterdammers gepresenteerd. De jeugdinternational krijgt niet veel kansen bij Ajax en staat al jarenlang te boeken als één van de grotere Nederlandse talenten. Het Turkse medium stelt dat De Storm van de Zwarte Zee binnenkort een officiële stap gaat zetten om de middenvelder in de lijven. Of het om een huurovereenkomst of een verkoop gaat, is niet duidelijk.

Bij Trabzonspor speelt al een oude bekende van Ünüvar. Stefano Denswil is goed bevriend met de Ajacied en de speler wordt ingezet om de middenvelder te overtuigen. Ünüvar kent te veel concurrentie op het middenveld bij Ajax en eerder werd al duidelijk dat de speler mag vertrekken. Ünüvar bezocht Denswil al eerder in Turkije. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!