Breaking news

Elfde Feyenoord-versterking is binnen: Wellenreuther op huurbasis naar De Kuip

Elfde Feyenoord-versterking is binnen: Wellenreuther op huurbasis naar De Kuip

16-08-2022 15:05 Laatste update: 15:13

Feyenoord heeft zich verzekerd van de komst van Timon Wellenreuther. De doelman komt op huurbasis over van RSC Anderlecht.

"Ik voel me erg goed, ben trots om dit shirt nu te mogen dragen. Dat Feyenoord interesse toonde, maakt me trots. De trainer heb ik een paar jaar geleden al eens gesproken. Ik kijk ernaar uit om onder hem te mogen spelen", aldus Wellenreuther op de clubsite

Wellenreuther doorliep de jeugdopleiding van Schalke 04, waar hij in 2014 doorstroomde naar het eerste elftal. Daar debuteerde de doelman in de Bundesliga en de Champions League. Verdeeld over twee seizoenen kwam de keeper voor Willem II uit in de Eredivisie. In totaal speelde Wellenreuther meer dan 100 duels voor de Tilburgers.  

Na Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber is Wellenreuther de elfde versterking voor de Rotterdammers. Igor Paixão is hard op weg om versterking nummer twaalf te worden bij Feyenoord. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!