Nieuws

'West Ham-bod op Brugge-captain afgewezen, Londenaren bereiden nieuw bod voor'

'West Ham-bod op Brugge-captain afgewezen, Londenaren bereiden nieuw bod voor'

16-08-2022 11:24

West Ham United is na de miljoenenaankoop van Gianluca Scamacca nog niet klaar op de transfermarkt. De Londenaren hebben een bod op Hans Vanaken afgewezen zien worden door Club Brugge.

Dat meldt Sky Sports. West Ham United is op zoek naar een aanvallend ingestelde middenvelder en zou daarbij uitgekomen zijn bij Brugge-aanvoerder Vanaken. De Londense Premier League-club heeft een bod van rond de tien miljoen euro uitgebracht op de Rode Duivel. De Bruggelingen vonden dat niet genoeg en wezen het bod af.

Sky Sports meldt dat verwacht wordt dat West Ham een verbeterd bod zal gaan uitbrengen op Vanaken. De Londenaren gaan ervanuit dat Vanaken graag naar de Premier League zou willen komen.

Vanaken speelde tot op heden 343 duels voor de Bruggelingen. Daarin scoorde de middenvelder 102 keer en gaf hij 73 assists. Bovendien is Vanaken bij Brugge uitgegroeid tot international van België. Inmiddels kwam hij 21 keer uit voor de Rode Duivels. Daarin scoorde Vanaken vijf keer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!