Opinie

De Jong voorziet heet avondje voor PSV: 'Het gaat niet makkelijk voor ons worden'

De Jong voorziet heet avondje voor PSV: 'Het gaat niet makkelijk voor ons worden'

16-08-2022 09:54

Luuk de Jong heeft goede hoop op een resultaat voorafgaand aan het bezoek aan Rangers FC. Volgens de PSV-aanvoerder is de wedstrijd sowieso bijzonder en is het onvergelijkbaar met andere duels.

Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in Schotland bij het eerste duel van de vierde voorronde van de Champions League. "We weten dat het hier een heksenketel kan zijn en dat het aardig kan stormen op Ibrox", zegt De Jong tegen Voetbal International. "Eerlijk gezegd ben ik er zelf totaal niet mee bezig en doet het mij niet zo veel. Misschien dat als de bal buiten de lijnen is, dat ik er ook van kan genieten. Dat de ambiance fantastisch zal zijn, is duidelijk. Dat maakt deze wedstrijd anders dan andere. Maar wij zullen overal klaar voor zijn, ook voor de atmosfeer."

PSV won tot dusver alle officiële duels dit seizoen en die goede vorm zorgt voor een positief gevoel bij De Jong. "Daarom geloof ik ook dat we nu in Glasgow een goed resultaat kunnen halen', vervolgt de captain. "In principe komen we hier om ons eigen spel te spelen, maar we moeten de wedstrijd natuurlijk wel goed lezen en niet uit het oog verliezen dat het over twee wedstrijden gaat. Glasgow is een stugge ploeg met veel goede spelers, maar de trainer bereidt ons daar goed op voor. Al zal het zeker met dat publiek erachter niet makkelijk worden."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!