Manchester Evening News: 'Einde dienstverband Solskjaer in zicht'

Manchester Evening News: 'Einde dienstverband Solskjaer in zicht'

17 november - 14:22 Laatste update: 15:05
Premier League 0 Reacties

De speculaties over een mogelijk vertrek van Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer blijven de gemoederen bezighouden in Engeland. Nadat het betrouwbare medium The Times de clubloze Zinédine Zidane als optie noemde, noemt The Manchester Evening News de naam van Leicester City-manager Brendan Rodgers nadrukkelijk als opvolger.

De geplaagde manager uit Noorwegen, die sinds 2018 met de scepter zwaait bij United, staat al het gehele seizoen ter discussie. De vernederende 0-5 thuisnederlaag tegen aartsrivaal Liverpool staat voor veel fans nog helder op het netvlies. De wisselende resultaten - en vooral het gebrek aan succes in topwedstrijden - zorgen voor constante speculaties rondom de positie van de man die Mancheter United in 1999 nog de Champions League-zege bezorgde als speler. 

Het is volgens The Manchester Evening News nog geen uitgemaakte zaak dat Solskjaer voortijdig vertrekt. De krant meldt dat het seizoen afmaken met de Noor aan het roer nog steeds tot de opties behoort voor de clubleiding.

Als The Mancunians de samenwerking met Solskjaer aan het einde van het seizoen alsnog stopzetten, geldt Rodgers, die goed presteert bij regerend FA Cup-winnaar Leicester City, als voornaamste kandidaat om hem op te volgen. Mocht de komst van de Noord-Ier niet mogelijk blijken te zijn, dan gelden Ajax-trainer Erik ten Hag en Luis Enrique, bondscoach van Spanje, als alternatieven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie