Nieuws

'Neymar en Mbappé op gespannen voet: verzoeningsgesprek op het programma bij PSG'

'Neymar en Mbappé op gespannen voet: verzoeningsgesprek op het programma bij PSG'

15-08-2022 13:49

Paris Saint-Germain is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1, maar achter de schermen is het onrustig. Kylian Mbappé en Neymar liggen met elkaar overhoop, meldt L'Équipe.

Mbappé maakte tegen Montpellier (5-2 zege) - ondanks een treffer - een chagrijnige indruk. Zo miste de Franse superster een strafschop en reageerde hij bijzonder gefrustreerd toen Vitinha hem niet besloot aan te spelen. Op de training zou hij ook al chagrijnig rond hebben gelopen.

Toen PSG voor de tweede keer een strafschop kreeg in het duel met Montpellier ging Neymar achter de bal staan. Dit was volgens L'Équipe tegen het zere been van Mbappé. In het restant van het duel maakte de spits vervolgens een ongeïnspireerde indruk. Zijn houding kwam hem op kritiek op sociale media te staan, die zijn ploeggenoot Neymar vervolgens besloot te liken.

Trainer Christophe Galtier en technisch directeur Luis Campos gaan het gesprek aan met de twee kemphanen, weet de Franse sportkrant. Mbappé zou intern eerder hebben aangegeven niet per se negatief tegenover een vertrek van Neymar te staan. Inmiddels heeft de Braziliaan deze geluiden opgevangen, waardoor er extra spanning is ontstaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!