Nieuws

PSV-selectie voor Rangers-uit bekend: Hoever naar Jong PSV verwezen

PSV-selectie voor Rangers-uit bekend: Hoever naar Jong PSV verwezen

15-08-2022 11:17

Ruud van Nistelrooy heeft voor het treffen met Rangers FC geen plek in de PSV-selectie voor Ki-Jana Hoever. De rechtsback zal maandagavond aansluiten bij Jong PSV.

De Eindhovenaren vertrekken maandagmiddag naar Glasgow. Van Nistelrooij neemt een 22-koppige selectie mee voor het treffen met de Schotse topclub. Hoever blijft achter in Nederland en sluit aan bij Jong PSV. 'Hij versterkt de selectie van Jong PSV, dat maandagavond tegen FC Dordrecht speelt', schrijft PSV op de clubsite.

Ook Carlos Vinícius, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen reist niet mee af naar Glasgow. Het trio is nog geblesseerd. Richard Ledezma blijft ook achter in Nederland. De enkel van de Amerikaan moet aanvullend worden onderzocht. De middenvelder moest zaterdag de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles staken na een grove charge van Mats Deijl.

PSV speelt komende dinsdag om 21.00 in Glasgow tegen het Rangers van Giovanni van Bronckhorst.

De volledige selectie van PSV: Benítez, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Van Ginkel, De Jong, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Til, Branthwaite, Veerman, Waterman, Luckassen, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Savio, Oppegard

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!