Nieuws

'Naast Borussia Dortmund ook FC Barcelona in de markt voor Ziyech'

'Naast Borussia Dortmund ook FC Barcelona in de markt voor Ziyech'

17-11-2021 09:59

Niet voor het eerst deze week valt de naam van Hakim Ziyech bij FC Barcelona. Volgens Diario SPORT is de Marokkaans international een belangrijke gegadigde om de Blaugranas in januari te komen versterken.

Sinds de komst van trainer Xavi worden meerdere spelers met Barça in verband gebracht en werd oudgediende Dani Alves reeds vastgelegd. Zoals bekend is de kas bij FC Barcelona nog steeds nagenoeg leeg, veel ruimte voor versterkingen is er dan ook niet. Volgens de Spaanse sportkrant wordt er gekeken naar een huurconstructie zonder optie tot koop.

De oud-speler van onder meer sc Heerenveen, FC Twente en Ajax heeft moeite zijn draai te vinden bij Chelsea. Dit seizoen speelde hij slechts vier duels in de Premier League onder Tuchel. Een vertrek lijkt dan ook niet bij voorbaat uitgesloten. Diario SPORT stelt dat Ziyech inmiddels schermt met een aanbod van Borussia Dortmund. De oud-Ajacied wil echter wachten op een eventueel aanbod van FC Barcelona.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!