Transfernieuws

'Feyenoord-target Gnonto gewild in Premier League na verkoop van sterspeler'

'Feyenoord-target Gnonto gewild in Premier League na verkoop van sterspeler'

15-08-2022 07:01

Wilfried Gnonto wordt gevolgd door Leeds United. De Premier League-club is na de verkoop van sterspeler Raphinha op zoek naar een passende vervanger. Feyenoord is al lange tijd op persoonlijk vlak rond met Gnonto, maar ondervindt problemen in de onderhandeling met werkgever FC Zürich.

Volgens transfergoeroe Gianluca Di Marzio is Leeds concreet voor de Italiaan en is de club bereid ongeveer vijf miljoen euro neer te leggen voor de international. The Whites willen de deal vóór 25 augustus beklinken en wachten op een antwoord van de Zwitsers. Feyenoord was bereid vier miljoen euro neer te leggen voor de speler, iets wat door Zürich destijds werd bestempeld als 'een belachelijk bedrag'. 

Feyenoord leek lange tijd aan het langste eind te trekken met Gnonto, maar Zürich wilde tien miljoen euro hebben voor de aanvaller. De onderhandelingen tussen beide clubs stagneerden en in de tussentijd haalden de Rotterdammers Santiago Gimenez op voor ongeveer vier miljoen euro,, waarmee de deal van tafel lijkt. Eind vorige week meldde het doorgaans betrouwbare 1908 al dat Gnonto definitief niet naar Rotterdam komt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!