Nieuws

Van Bommel wint wéér met Antwerp, Janssen en Ekkelenkamp breken geen potten

Van Bommel wint wéér met Antwerp, Janssen en Ekkelenkamp breken geen potten

14-08-2022 18:53 Laatste update: 18:56

 Mark van Bommel blijft ongeslagen bij Royal Antwerp FC. De ploeg won zondag ook zijn vierde competitieduel in de Jupiler Pro League. Het werd 0-1 bij KAS Eupen.

Het spel was allesbehalve sprankelend, maar wederom pakten Van Bommel en co. de volle buit in de Belgische competitie. Eupen-verdediger Boris Lambert ging gigantisch in de fout door de bal twaalf minuten voor tijd achter zijn eigen doelman te werken. Uiteindelijk trok Antwerp de overwinning over de streep nadat keeper Jean Butez het elftal met twee fantastische reddingen op de been hield in de slotfase.

Kersverse aanwinst Jurgen Ekkelenkamp mocht niet aan de aftrap verschijnen, maar viel in na de rust. Ook Vincent Janssen stond wederom niet in de basis. De Oranje-international mocht na ongeveer één uur zijn opwachting maken. Beide spelers konden hun stempel niet drukken.

Met twaalf punten uit vier wedstrijden staat Antwerp bovenaan in de Jupiler Pro League. Komende donderdag staan de play-offs voor de Conference League op het programma voor het Nederlands getinte Antwerp. De ploeg van Van Bommel moet daarin zien af te rekenen met Istanbul Başakşehir.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!